ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: καμία προστασία για την πρώτη κατοικία
Η Αχτσιόγλου κατηγορεί την κυβέρνηση για «παραπλανητική επικοινωνιακή τακτική».
 

Καμία προστασία δεν υπάρχει για την πρώτη κατοικία στο πτωχευτικό που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή, αναφέρει σε δήλωσή της η τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και κατηγορεί την κυβέρνηση για «παραπλανητική επικοινωνιακή τακτική».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να πείσει τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το δάνειό τους ότι προστατεύει την πρώτη κατοικία, λες και δεν θα έρθουν πολύ γρήγορα αντιμέτωποι με την πραγματικότητα», τονίζει η κυρία Αχτσιόγλου.

«Κατ' αρχάς, όσοι δανειολήπτες δεν χαρακτηρίζονται "ευάλωτα νοικοκυριά" χάνουν οριστικά τα πάντα, καθώς το σύνολο της περιουσίας τους ρευστοποιείται. Αλλά και όσοι χαρακτηρίζονται "ευάλωτα νοικοκυριά" χάνουν το σύνολο της περιουσίας τους, που επίσης ρευστοποιείται. Η μόνη δυνατότητα που δίνει ο νέος πτωχευτικός στα "ευάλωτα νοικοκυριά" είναι οι ιδιοκτήτες να γίνουν ενοικιαστές στα σπίτια τους και να πληρώνουν ενοίκιο σε έναν ιδιωτικό φορέα (fund). Αν καθυστερήσουν να καταβάλουν έως και τρία ενοίκια, θα τους γίνεται έξωση.

Αν, λοιπόν, ο ευάλωτος δανειολήπτης μετά από 12 χρόνια που πληρώνει ενοίκιο θελήσει να ξαναγοράσει το σπίτι του, θα πρέπει να πληρώσει την εμπορική αξία του ακινήτου, χωρίς καν να αφαιρούνται από το τίμημα τα ενοίκια που τόσο καιρό κατέβαλλε ούτε φυσικά και ό,τι είχε πληρώσει από το αρχικό δάνειο. Δηλαδή και θα πληρώνει ενοίκιο και θα πρέπει να αγοράσει το σπίτι του μετά, χωρίς να συμψηφίζονται τα ποσά που έδωσε ως ενοίκιο!».

Κλείνοντας, η κ. Αχτσιόγλου αναφέρει, «Το πιο εξωφρενικό είναι ότι η κυβέρνηση χαρακτηρίζει αυτό το πλαίσιο "δεύτερη ευκαιρία". Δεύτερη ευκαιρία για ποιον; Σίγουρα όχι για τους πολίτες που το έχουν ανάγκη».

Επίθεση στην Κυβέρνηση και από το ΚΙΝΑΛ

Σε δήλωση του Μιχάλη Κατρίνη, Υπεύθυνου Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής αναφέρεται «Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοίνωσε χθες την αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για τους ευάλωτους δανειολήπτες μέχρι το τέλος του 2020, κάνοντας αυτό που θα έπρεπε να έχει ήδη αποφασίσει η κυβέρνηση και να νομοθετήσει η Βουλή. Αντί να προστατεύσει την πρώτη κατοικία, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απελευθέρωσε τους πλειστηριασμούς και κατήργησε το καθεστώς προστασίας για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια».

«Η "προστασία" που θα έδινε στους δανειολήπτες το πρόγραμμα-Γέφυρα και το νέο πτωχευτικό που διαφημίζει ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται κενή περιεχομένου. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των τραπεζών πλανάται ένα ερώτημα: Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και εν μέσω πανδημίας, ποιος θα αποφασίζει για την αναστολή πλειστηριασμών; Οι τράπεζες ή η κυβέρνηση;», καταλήγει ο κ. Κατρίνης
ΠΗΓΗ
https://www.ant1news.gr/

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ 
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ 

ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ,ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΕΙ.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΟΥΜΕ.
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

https://youtu.be/iDWSWDPbcow

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ(ΕΦΟΡΙΑ), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

📌Επικοινωνία

✅ 6976192647
nik.menegis@gmail.com

👉https://www.facebook.com/%CE%9D
👉 https://www.instagram.com/nikolaos_menegis/?hl=el
👉 https://twitter.com/nikolaosmenegis
🌐 https://ypvouleutisnikolaosmenegis.blogspot.com/

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου